Pasaport Pizza 1998 yılında ismini de aldığı İzmir’in Pasaport semtinde ilk şubesini açarak sektöre giriş yaptı. Yerel lezzetler ile dünya konseptini birleştirerek Türk damak tadına uygun pizza üretme misyonunu ilke edinen Pasaport Pizza, beklenenin çok üstünde bir beğeni ile karşılaşınca hızla büyümeye ve bayi sayısını arttırmaya başladı.
24 yıldır Türkiye’de pizza sektörünün Dünya devleri ile rekabet eden Pasaport Pizza, şu an 60’a yakın ilde 200’e yakın şubesi ile Türkiye’nin en büyük yerli pizza markası olarak 10 milyon müşterisine lezzetini ulaştırıyor. Pasaport Pizza olarak hedefimiz, 2025 yılına kadar toplam 800 bayi açarak, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerine lezzetimizi ulaştırmak. Kooperatif mantığıyla çalışan ve şubelerinden ciro payı almayan Pasaport Pizza, sektörde global markalar ve devasa bütçeler ile rekabet ederek, şube sayısını ve cirosunu bu sert rekabet ortamında da hızla arttırmakta ve büyümektedir.
Pizzalarında kullanılan hamur birçok pizzacıda olduğu gibi dondurulmuş ve uzun süre bekletilmiş değil taptaze hazırlanıyor. Pizzalarında kullanılan pizza sosu ve mozzarella peyniri %100 doğal Türk Gıda Kodeksinde uygun ve katkı maddesi kullanılmadan hazırlanmaktadır. Pasaport Pizza mevcut bütün şubelerinde aynı standartta, aynı kalitede, aynı lezzette ve aynı hizmet standardını sunma stratejisini izleyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutarak marka değerini yükseltmektedir.
Türkiye İtibar Akademisi'nin Yıldız Teknik Üniversitesi İstatistik Bölümü'nün akademik denetiminde 9 yıldır gerçekleştirdiği Türkiye İtibar Endeksi Araştırması'nda, 72 ilde 12.000 kişi telefon ile aranarak yapılan araştırmaya göre, Türkiye'nin ve ekonominin lokomotifi 50 farklı sektörde Türkiye’nin En İtibarlı kurum ve markaları belirlendi. Araştırma sonuçlarına göre Pizza Sektöründe Pasaport Pizza "Türkiye'nin En İtibarlı Pizza Markası" seçildi.